miércoles, 16 de marzo de 2011

KAHALA

Kahala és el nom d'un districte de classe alta de la ciutat de Honolulu, Hawaii, i també el nom del bar tiki més antic de Barcelona. El bar es va obrir al 1971 i el seu arquitecte va ser Joaquim Carreres.

Els rumors diuen que el campió de motociclisme Ángel Nieto n'era copropietari, però mai s'ha sapigut amb certesa aquesta dada, potser era tan sols un client més o es va utilitzar el seu nom per donar popularitat al bar. En tot cas, dóna més curiositat al local.

Gràcies a diverses fotografies que estan a l'interior del local, es pot observar que la façana era més bella originalment, tot i així segueix sorprenent als clients. La seva entrada recorda a la d'un temple i, un cop es creua, el visitant passa per un pont situat a sobre d'un petit llac. 

Una llarga i extensa barra recórre tot el local i davant d'ella hi ha disposats un seguit de racons decorats amb màsqueres, figures i mobles de bambú.






A continaució us deixem amb unes paraules de Nicolás del Kahala, que ens va parlar sobre el bar i el nou restaurant que obriran d'aquí poc. 









No hay comentarios:

Publicar un comentario